Tfa 14.1024 kızartma yağı termometresi; et, balık, patates pişirirken mükemmel kızartmayı kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan analog ekranlı yağ termometresidir.
- TFA 14.1024 kızartma yağı termometresi ile sıcaklık takibi yapabilmek için, prob kısmının üzerinde yer alan tutturma aparatı ile kabın kenarına tutturulur, prob kısmı ise yağın içine daldırılır. - Kızartma için kullanılacak en iyi sıcaklık 160°C ile 175°C değerleri arasıdır. Bu değerleri daha kolay görebilmek için kadran üzerinde bu iki değer arası yeşil renk ile işaretlenmiştir. - Balık, tavuk, patates kızartmaları sıcaklık takibi için kullanılabilir. - Probun yanındaki klips ile kızartma kabı kenarlarına tutturulabilir. - 14.1024 termometre ile yağ sıcaklık ölçümü yaptıktan sonra probun uç kısmını nemli bir bez ile silmeyi unutmayınız. - 145 mm prob uzunluğuna sahiptir. - Cihaz ölçüm yapmak için herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç duymaz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.